• 84 m2
 • 2 Спални соби
 • 2 Бањи
 • 1 Гаражa

Stan 1 - 84m2 (1)

Во овој тип на стан пристапот е преку претсобјето, преку кое пак, се пристапува во спалните соби кои се ориентирани на десната страна од станот, дневниот престој кој е сместен на левата, односно на спротивната страна, како и гостинското wc и бањата кој се сместени фронтално од самиот влез на станот. Во дневниот престој е сместена кујната која е одвоена како функционална целина и трпезаријата. На терасата се излегува преку просторот кој служи за дневен престој.

Станот е со вклучена pvc столарија со V коморен профил, надворешна блендирана врата, внатрешни врати од фурниран медијапан, инсталација за парно греење. Кујната, бањата и гостинското wc се опремени со керамички плочки (подни и ѕидни), вклучително и вградени санитарни елементи, со бојлер во бањата. Подот на станот е паркет од висококвалитетно бамбусово дрво. Инсталација за кабловска телевизија.

 

 

 • Површина: 1. Претсобје 8,83м2; 2. Кујна 7,06м2; 3. Дневен престој 26,32м2; 4. Гостинско wc 1,51м2; 5. Бања 6,65м2; 6. Спална соба 12,27м2; 7. Спална соба 15,17м2; 8. Тераса 5,83м2 Вкупно: 83,64м2
 • Блендирана врата
 • Бојлер
 • Домофон
 • Инсталација за кабелски оператор
 • Инсталација за парно
 • Керамички плочки
 • Паркет
 • ПВЦ инсталација
 • Санитарни елементи

Поврзани недвижнини