• 68 m2
 • 1 Спални соби
 • 1 Бањи
 • 1 Гаражa

Stan 10_ 16_ 22_ 28_ 34_ 40 - 68m2Во овој тип на стан од претсобјето се влегува во бањата, спалната соба и просторот за дневен престој. Во самото претсобје е сместена и остава која е просторно одделена од истото. Во просторот за дневен престој се сместени кујна и трпезарија. Кујната се перцепира како посебна простнорна целина. Станот располага со една тераса на која се излегува преку дневниот престој и преку спалната соба.

Станот е со вклучена pvc столарија со V коморен профил, надворешна блендирана врата, внатрешни врати од фурниран медијапан, инсталација за парно греење. Кујната и бањата се опремени со керамички плочки (подни и ѕидни), вклучително и вградени санитарни елементи, со бојлер во бањата. Подот на станот е паркет од висококвалитетно бамбусово дрво. Инсталација за кабловска телевизија.

 • Површина: 1. Претсобје 5,36м2; 2. Остава 2,46м2; 3. Бања 4,38м2; 4. Дневен престој 27,60м2; 5. Кујна 7,84м2; 6. Спална соба 14,90м2; 7. Тераса 5,75м2;
 • Блендирана врата
 • Бојлер
 • Домофон
 • Инсталација за кабелски оператор
 • Инсталација за парно
 • Керамички плочки
 • Паркет
 • ПВЦ инсталација
 • Санитарни елементи

Поврзани недвижнини