• 58 m2
 • 1 Спални соби
 • 1 Бањи
 • 1 Гаражa

Stan 11_ 17_ 23_ 29_ 35_ 41 - 58m2Во овој тип на стан од претсобјето се влегува во бањата, спалната соба и просторот за дневен престој. Во просторот за дневен престој се сместени кујна и трпезарија. Кујната се перцепира како посебна простнорна целина. Станот располага со една тераса на која се излегува преку дневниот престој и преку спалната соба.

Станот е со вклучена pvc столарија со V коморен профил, надворешна блендирана врата, внатрешни врати од фурниран медијапан, инсталација за парно греење. Кујната и бањата се опремени со керамички плочки (подни и ѕидни), вклучително и вградени санитарни елементи, со бојлер во бањата. Подот на станот е паркет од висококвалитетно бамбусово дрво. Инсталација за кабловска телевизија.

 • Површина: 1. Претсобје 4,48м2; 2. Бања 4,63м2; 3. Дневен престој 21,96м2; 4. Кујна 6,94м2; 5. Спална соба 13,74м2; 6. Тераса 5,72м2;
 • Блендирана врата
 • Бојлер
 • Домофон
 • Инсталација за кабелски оператор
 • Инсталација за парно
 • Керамички плочки
 • Паркет
 • ПВЦ инсталација
 • Санитарни елементи

Поврзани недвижнини