• 71 m2
 • 2 Спални соби
 • 1 Бањи
 • 1 Гаражa

Stan 2 - 71m2Во овој тип на стан преку претсобјето директно се влегува во просторот кој служи за дневен престој кој е ориентиран централно во станот, во кој кујната заедно со трпезаријата е одделена како целина, со излез на тераса. Од самото претсобје на левата страна има влез во едната спална соба, додека на десната страна е сместена втората спална соба, со излез на тераса, како и  бањата.

Станот е со вклучена pvc столарија со V коморен профил, надворешна блендирана врата, внатрешни врати од фурниран медијапан, инсталација за парно греење. Кујната и бањата се опремени со керамички плочки (подни и ѕидни), вклучително и вградени санитарни елементи, со бојлер во бањата. Подот на станот е паркет од висококвалитетно бамбусово дрво. Инсталација за кабловска телевизија.

 • Површина: 1. Претсобје 5,89м2; 2. Бања 4,98м2; 3. Дневен престој 21,46м2; 4. Кујна 7,26м2; 5. Спална соба 12,23м2; 6. Спална соба 13,11м2; 7. Тераса 3,84м2; 8. Тераса 1,85м2;
 • Блендирана врата
 • Бојлер
 • Домофон
 • Инсталација за кабелски оператор
 • Инсталација за парно
 • Керамички плочки
 • Паркет
 • ПВЦ инсталација
 • Санитарни елементи

Поврзани недвижнини