• 102 m2
 • 3 Спални соби
 • 2 Бањи
 • 1 Гаражa

Stan 3 - 102m2Во овој тип на стан преку претсобјето директно се влегува во просторот кој служи за дневен престој кој е ориентиран централно во станот, во кој кујната заедно со трпезаријата е одделена како целина. Од просторот за дневен престој се излегува на тераса. Од самото претсобје на левата страна има влез во едната спална соба и во гостинското wc, додека на дестаната страна, преку дегажманот се влегува во останатите две спални соби и бањата. Едната од овие две спални соби исто така има излез на втора тераса.

Станот е со вклучена pvc столарија со V коморен профил, надворешна блендирана врата, внатрешни врати од фурниран медијапан, инсталација за парно греење. Кујната, бањата и гостинското wc се опремени со керамички плочки (подни и ѕидни), вклучително и вградени санитарни елементи, со бојлер во бањата. Подот на станот е паркет од висококвалитетно бамбусово дрво. Инсталација за кабловска телевизија.

 • Површина: 1. Претсобје 9.91м2; 2. Гостинско wc 4.29м2; 3. Бања 4,98м2; 4. Дегажман 6,28м2; 5. Дневен престој 22,40м2; 6. Кујна 6,71м2; 7. Спална соба 14,57м2; 8. Спална соба 11,08м2; 9. Спална соба 13,80м2; 10. Тераса 3,06м2; 11. Тераса 4,49м2;
 • Блендирана врата
 • Бојлер
 • Домофон
 • Инсталација за кабелски оператор
 • Инсталација за парно
 • Керамички плочки
 • Паркет
 • ПВЦ инсталација
 • Санитарни елементи

Поврзани недвижнини