• 41 m2
 • 1 Спални соби
 • 1 Бањи

Во овој тип на стан преку претсобјето се влегува во просторот кој служи за дневен престој и во бањата. Претсобјето е доволно големо за да собере вграден плакар. Во просторот за дневен престој е сместена кујната и трпезаријата кои се функционално одделени од дневниот престој кој излегува на тераса. Влезот на спалната соба би бил од дневниот престој, доколку станот биде двособен.

Станот е со вклучена pvc столарија со V коморен профил, надворешна блендирана врата, внатрешни врати од фурниран медијапан, инсталација за парно греење. Кујната и бањата се опремени со керамички плочки (подни и ѕидни), вклучително и вградени санитарни елементи, со бојлер во бањата. Подот на станот е паркет од висококвалитетно бамбусово дрво. Инсталација за кабловска телевизија.

 • Површина:1. Претсобје 3,19м2; 2. Бања 3,38м2; 3. Дневен престој 16,80м2; 4. Кујна 5,14м2; 5. Спална соба 9,10м2; 6. Тераса 2,67м2;
 • Блендирана врата
 • Бојлер
 • Домофон
 • Инсталација за кабелски оператор
 • Инсталација за парно
 • Керамички плочки
 • Паркет
 • ПВЦ инсталација
 • Санитарни елементи

Поврзани недвижнини