• 102 m2
 • 3 Спални соби
 • 2 Бањи
 • 1 Гаражa

Stan 5 - 102m2Во овој тип на стан со помош на претсобјето тој е поделен на две функционални единки и тоа, дневен престој од едната страна и простор за спиење на другата страна. Преку претсобјето има влез во гостинското wc, како и во просторијата за дневен престој, кој заедно со отворениот тип на кујна и трпезарија имаат излез на тераса. Од другата страна на претсобјето, се смесетни трите спални соби и бањата која е во директна функција на истите, а исто така е пристапна од претсобјето. Од едната спална соба се излегува на втората тераса.

Станот е со вклучена pvc столарија со V коморен профил, надворешна блендирана врата, внатрешни врати од фурниран медијапан, инсталација за парно греење. Кујната, бањата и гостинското wc се опремени со керамички плочки (подни и ѕидни), вклучително и вградени санитарни елементи, со бојлер во бањата. Подот на станот е паркет од висококвалитетно бамбусово дрво. Инсталација за кабловска телевизија.

 • Површина: 1. Претсобје 12,32м2; 2. Гостинско wc 2,25м2; 3. Бања 5,12м2; 4. Дневен престој 25,58м2; 5. Кујна 7,85м2; 6. Спална соба 12,35м2; 7. Спална соба 12,42м2; 8. Спална соба 13,20м2; 9. Тераса 2,69м2; 10. Тераса 7,84м2;
 • Блендирана врата
 • Бојлер
 • Домофон
 • Инсталација за кабелски оператор
 • Инсталација за парно
 • Керамички плочки
 • Паркет
 • ПВЦ инсталација
 • Санитарни елементи

Поврзани недвижнини