• 99 m2
 • 3 Спални соби
 • 2 Бањи
 • 1 Гаражa

Stan 7_ 13_ 19_ 25_ 31_ 37 - 99m2Во овој тип на стан преку претсобјето директно се влегува во просторот кој служи за дневен престој кој е ориентиран централно во станот, во кој, кујната заедно со трпезаријата е одделена како целина со излез на тераса. Од самото претсобје на левата страна има влез во две спални соби и гостинско wc, додека на дестаната страна е сместена уште една спална соба, која има излез на тераса и  бања.

Станот е со вклучена pvc столарија со V коморен профил, надворешна блендирана врата, внатрешни врати од фурниран медијапан, инсталација за парно греење. Кујната, бањата и гостинското wc се опремени со керамички плочки (подни и ѕидни), вклучително и вградени санитарни елементи, со бојлер во бањата. Подот на станот е паркет од висококвалитетно бамбусово дрво. Инсталација за кабловска телевизија.

 • Површина: 1. Претсобје 8,71м2; 2. Бања 4,99м2; 3. Гостинско wc 1,75м2; 4. Спална соба 15,01м2; 5. Спална соба 11,34м2; 6. Спална соба 10,46м2; 7. Дневен престој 27,95м2; 8. Кујна 5,98м2; 9. Тераса 5,75м2; 10. Тераса 6,98м2
 • Блендирана врата
 • Бојлер
 • Домофон
 • Инсталација за кабелски оператор
 • Инсталација за парно
 • Керамички плочки
 • Паркет
 • ПВЦ инсталација
 • Санитарни елементи

Поврзани недвижнини