• 88 m2
 • 2 Спални соби
 • 2 Бањи
 • 1 Гаражa

Stan 8_ 14_ 20_ 26_ 32_ 38 - 88m2

Во овој тип на стан претсобјето заедно со бањата и гостинското wc се одделени како посебна просторна и функционална единка. Просторот кој служи за дневен престој е сместен централно во станот, заедно со кујната и трпезаријата. Двете спални соби се сместени бочно, од кои спалната соба е на едната страна, а детската соба е на спротивната страна, и сетоа тоа е како резултат на централниот простор кој служи за дневен престој. На едната тераса се изглегува од дневниот престој и од големата спална соба, а другата тераса има само излез од детската соба.

Станот е со вклучена pvc столарија со V коморен профил, надворешна блендирана врата, внатрешни врати од фурниран медијапан, инсталација за парно греење. Кујната, бањата и гостинското wc се опремени со керамички плочки (подни и ѕидни), вклучително и вградени санитарни елементи, со бојлер во бањата. Подот на станот е паркет од висококвалитетно бамбусово дрво. Инсталација за кабловска телевизија.

 • Површина: 1. Претсобје 8,67м2; 2. Бања 4,97м2; 3. Гостинско wc 2,45м2; 4. Дневен престој 23,36м2; 5. Кујна 4,09м2; 6. Спална соба 14,55м2; 7. Спална соба 17,73м2; 8. Тераса 5,20м2; 9. Тераса 6,62м2;
 • Блендирана врата
 • Бојлер
 • Домофон
 • Инсталација за кабелски оператор
 • Инсталација за парно
 • Керамички плочки
 • Паркет
 • ПВЦ инсталација
 • Санитарни елементи

Поврзани недвижнини